Dagverblijf

Dagverblijf: De speelse inrichting van de groepsaccommodatie heeft een verrassend eigen karakter: "De perfecte mix van praktisch en comfortabel, ruimtelijk en gezellig.

In de sfeervolle dagruimte kunt u als gast(en) genieten van gezelligheid en ruimte en kunnen kinderen heerlijk spelen. Naast (eet-)tafels is er een comfortabele zithoek en een leuke bar. De speelhoek (met speelgoed voor binnen en buiten, gezelschapsspelen, tafeltennistafel, sjoelbak en voetbalspel) en de buffettafels voor het serveren van maaltijden zorgen voor huiselijke sfeer.

Compleet ingerichte keuken.
De goed ingerichte keuken bevind zich achter de bar en heeft een 5 pits fornuis met grote oven, magnetron, vaatwasser, grote koelkast, koffiezetter, en een werktafel. Alle andere benodigdheden voor het bereiden en serveren van maaltijden zijn ook aanwezig, met als extraatje een chafing dish voor het warm houden van de gerechten. Natuurlijk kunt u zich ook laten verwennen door gebruik te maken van onze maaltijdenservice tijdens uw weekendje uit. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

 

  

De Bontekoe, misschien wel de gezelligste groepsaccommodatie van Nederland!

Groepsaccommodatie De Bontekoe:

In de schilderachtige omgeving van Diffelen (Overijssel) temidden van bossen, heidevelden en weilanden  ligt Groepsaccommodatie De Bontekoe, een gezellige accommodatie die van alle gemakken is voorzien. 

- Voor grote groepen van 15 tot 40 personen 

- Speelgoed en veel ruimte voor de kinderen 

- Midden in het prachtige natuurrijke Overijsselse Vechtdal 

- Wandelen, fietsen, vissen. De omgeving van de accommodatie heeft een ruim aanbod van buitenactiviteiten. 

- Ideaal voor een familieweekend, vriendengroep of verjaardag